מתכון

שוקרוט של מסעדת ארנולדס

דצמבר 2016
2 דירוגים
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

קדירה מהירה של טלה עם כרוב ובירה בטעמים עמוקים של חורף

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים תפוחי אדמה בסיר עם שפע מי מלח רותחים 20 דקות עד שמזלג ננעץ בהם עם התנגדות קלה. מסננים.

2

מחממים סיר ומטגנים קוביות שומן אווז 2-3 דקות על להבה גבוהה עד שהן נמסות כמעט לגמרי. מוסיפים נקניקיות ומטגנים 3-4 דקות עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוסיפים פרוסות אסאדו מעושן ומטגנים 2-3 דקות להזהבה.

3

מוסיפים תפוחי אדמה וכרוב כבוש, יוצקים בירה ומתבלים בסוכר, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 15 דקות ללא מכסה עד שהנוזלים מצטמצמים מעט. מגישים חם עם חרדל איכותי ליד.