מתכון

תבית פרגיות בשקית קוקי

יולי 2019
2 דירוגים
תבית פרגיות בשקית קוקי. צילום: shutterstock
תבית פרגיות בשקית קוקי. צילום: shutterstock

אחרי שעה אפייה מתקבל תבשיל עם טעמי חמין העמוקים. אם תאפו במשך לילה שלם בחום נמוך, זה יהיה עוד יותר טעים ומנחם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבישול

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים דבש, פפריקה ובהראט ומורחים את הפרגיות.

2

מטגנים בצל במחבת עם 1/4 כוס שמן 5 דקות עד לגוון זהוב בהיר. מערבבים את שאר החומרים בקערה גדולה ומוסיפים את הבצל המטוגן. טועמים כדי לוודא שהנוזל מתובל היטב ומעבירים לשקית קוקי. מניחים את הפרגיות המתובלות על האורז וקושרים את השקית.

3

מניחים את השקית בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בחלקה העליון. אופים כשעה, מוציאים וממתינים 10 דקות. פותחים ומגישים.

לגיוון

4

ניתן להכין את המנה כמו שמכינים חמין: מכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות ל-8-6 שעות (לילה).

5

ניתן גם להחליף את הפרגיות בשוקיים או בירכיים של עוף.