מתכון

תבשיל פרגיות עם כרובית צלויה, טחינה ושקדים קלויים

יוני 2017
8 דירוגים
תבשיל פרגיות עם כרובית צלויה, טחינה ושקדים קלויים. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
תבשיל פרגיות עם כרובית צלויה, טחינה ושקדים קלויים. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

תבשיל פרגיות ים תיכוני, עם כרובית ותפוחי אדמה שמתובל בטחינה מוקרמת ושקדים קלויים

סינרגיה בין מקלובה וסינייה. תבשיל פרגיות ים תיכוני, שמתחיל על הכיריים ונגמר בתנור.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטחינה מוקרמת:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים כרובית ותפוחי אדמה בסיר עם מים רותחים 15-10 דקות עד שהם רכים ומסננים.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות.

3

מסדרים פרגיות, כרובית ותפוחי אדמה בכלי רחב וחסין חום. מזלפים מעל שמן זית ומתבלים במלח, פלפל, סומאק וכמון טחון. מערבבים ומשטחים בתבנית.

4

צולים בתנור כ-30 דקות עד הזהבה.

5

מערבבים טחינה עם מים, מיץ לימון, שום ומלח ומזלפים מעל הקדרה.

6

אופים 10 דקות נוספות עד הזהבה.

7

מפזרים מעל פטרוזיליה ושקדים קלויים ומגישים חם.