מתכון

תפוחי אדמה בציפוי שקדים וערער

מרץ 2019
1 דירוגים
תפוחי אדמה בציפוי שקדים וערער של רינת צדוק. צילום: שני בריל
תפוחי אדמה בציפוי שקדים וערער של רינת צדוק. צילום: שני בריל

הערער מעניק מעט חריפות, והשקדים הטחונים מעניקים פריכות. מגישים כתוספת או לצד סלט עלים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות.

2

מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים, מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים כ־20 דקות. מצננים וחותכים לרבעים.

3

כותשים את גרגירי הערער במכתש ועלי.

4

מערבבים את כל המרכיבים עם פלחי תפוחי האדמה, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12־15 דקות עד להזהבה.