מתכון

בייבי תפוחי אדמה קוריאניים – Algamja Jorim

את תפוחי האדמה האלה מטגנים באיטיות על הכיריים עד שהם שחומים ופריכים, ואז מזגגים ברוטב מתקתק

55,366 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2021
Algamja jorim - בייבי תפוחי אדמה קוריאניים של דקלה חיון. צילום: דקלה חיון
Algamja jorim - בייבי תפוחי אדמה קוריאניים של דקלה חיון. צילום: דקלה חיון

לכל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מחממים שמן במחבת עם תחתית עבה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מכסים ומטגנים על להבה בינונית לפחות חצי שעה תוך כדי ערבוב כל כמה דקות עד שתפוחי האדמה רכים מאוד כך שסכין ננעצת בהם בקלות והקליפה שחומה ופריכה.

2

מנמיכים את הלהבה, מוסיפים רוטב סויה, דבש ושום ומערבבים. מגבירים שוב את הלהבה לבינונית ומבשלים כ-5 דקות עד שהרוטב מצטמצם, תפוחי האדמה מבריקים והקליפה שלהם מקומטת. מדי פעם מערבבים. מסירים מהאש, מוסיפים שמן שומשום ומפזרים מעל שומשום קלוי. מערבבים ומגישים.

לבלוג של דקלה – מכופפת מקלות