מתכון

גלידת טחינה, תפוחים ותמרים

טוחנים תמרים, קרח וטחינה ומקבלים גלידה קרמית ומצננת ומוסיפים פירות קפואים שונים

49,837 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
גלידת טחינה, תפוחים ותמרים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
גלידת טחינה, תפוחים ותמרים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

אם אין פירות קפואים מקפיאים שעה וחצי לפני ההגשה.

 באותה שיטה מכינים: גלידת שקדים ופירות אדומים – טוחנים כוס קוביות קרח, כוס פירות אדומים קפואים (פטל אדום, דובדבן, תות), 3 כפות ממרח שקדים טבעי, 1/4 כפית מחית וניל ו־4 תמרים מזן מג׳הול או ברהי מגולענים. 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון תוך כדי דחיסה של הפירות והקרח. אוכלים מיד או מעבירים לקופסה ושומרים במקפיא.