מתכון

טאקו סלמון צרוב עם אבוקדו, עגבניות וצ‘ילי

הטורטייה היא הפיתה של המקסיקנים. כאן מוגשת עם סלמון בתיבול קייג'ון שמחספס מעט את העדינות האופיינית לדג

11,461 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
טאקו סלמון צרוב של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
טאקו סלמון צרוב של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

קולים טורטיות במחבת לוהטת או בתנור חם (220 מעלות) כדקה מכל צד עד שהן הופכות גמישות.

2

מחממים היטב מחבת כבדה וצורבים את נתחי הסלמון כ-20 שניות מכל צד. מתבלים במלח וקייג‘ון ומניחים בצד.

3

מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהסלמון והטורטיות בקערת ערבוב ומתבלים במלח, שמן זית ולימון.

4

מסדרים את הסלט על גבי הטורטייה ומניחים את הסלמון מעל. מגישים עם רבע לימון.