מתכון

טופו משי עם קרם קוקוס־אספרסו, מרציפן ופולי קקאו

טופו משי המוגש בשלמותו, עם מעט טופינג ורוטב שמתבל אותו בעדינות

6,614 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2021
טופו רך עם קרם קוקוס־אספרסו, מרציפן ופולי קקאו של רינת צדוק | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר
טופו רך עם קרם קוקוס־אספרסו, מרציפן ופולי קקאו של רינת צדוק | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר

אני מאוד אוהבת את צורת ההגשה היפנית של טופו משי – בשלמותו, עם מעט טופינג ורוטב שמתבל אותו בעדינות. כאן השתמשתי בטכניקה כדי להכין קינוח שהמראה והמרקם שלו קצת מזכירים פנקוטה, אבל הטעמים שלו הרבה יותר בוגרים ומתוחכמים: מרציפן, אספרסו ותוספת פריכה של פולי קקאו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים טופו בשלמותו על צלחת הגשה.

2

מערבבים בקערית קרם קוקוס, אספרסו ומייפל.

3

יוצקים את התערובת על הטופו, מפזרים מרציפן, פולי קקאו גרוסים וקוקוס ומגישים.