מתכון

טרטר אינטיאס עם גספצ'ו תפוחים ועשבי תיבול

טרטר צבעוני, קיצי, קליל ומרענן, בדיוק כמו שטרטר דג צריך להיות

יולי 2019
טרטר אינטיאס עם גספצ'ו תפוחים ועשבי תיבול של אור גינסברג. צילום: אנטולי מיכאלו
טרטר אינטיאס עם גספצ'ו תפוחים ועשבי תיבול של אור גינסברג. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לגספצ'ו

אופן ההכנה

הטרטר

1

מערבבים בקערה את האינטיאס, האננס, העירית, הבצל, הפלפל והצ'ילי. מתבלים את התערובת במלח, פלפל, שמן הזית, היוזו ומיץ הלימון.

הגספצ'ו

2

מערבבים את המרכיבים ומסננים בבד סינון לקבלת מיץ צלול. מקררים.

להרכבת המנה

3

מעצבים צורת קאנל מתערובת הטרטר. מניחים בכל צלחת הגשה 2 קאנלים, מוזגים מעט מהגספצ'ו ומעטרים בעלי המיקרו.