מתכון

"פיצה" אגסים, קממבר ורוקט

השילוב בין פרוסות אגסים צרובות, קממבר מותכת, צנוברים ועלי רוקט טריים יוצר הרמוניה של טעמים ומרקמים

13,046 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
״פיצה״ אגסים, קממבר ורוקט של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
״פיצה״ אגסים, קממבר ורוקט של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

פיצה מהירה העושה שימוש בבצק עלים קנוי, כוכבת של בראנץ' סופשבוע.

פיצה אחת בגודל 20×30 ס"מ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2

פותחים את הבצק וחותכים ממנו מלבן בגודל 30X20 ס״מ. שומרים את שאריות הבצק. מעבירים את המלבן לתבנית ומברישים את שוליו בביצה טרופה.

3

חותכים את שארית הבצק לפסים ברוחב ½1 ס״מ ומסדרים על שולי המלבן המוברשים שבתבנית, כך שתיווצר מסגרת מוגבהת. מברישים גם את הפסים שהדבקנו בביצה ומפזרים עליהם שקדים פרוסים.

4

מזלפים על פני הבצק דבש בעזרת מזלג ומסדרים אגסים וקממבר בצורה חופשית. מפזרים מעל צנוברים, מלח ופלפל.

5

אופים 20-15 דקות עד שהדפנות מתרוממות, הבצק מזהיב, האגסים נצרבים ומתרככים וגבינת הקממבר נמסה. מצננים 5 דקות.

6

מפזרים עלי רוקט, חותכים ומגישים מייד.