מתכון

סלט כרוב ואבוקדו

אם רוצים שהכרוב יתרכך וייכבש קצת, משרים אותו ברוטב עד שעתיים לפני שמוסיפים את יתר החומרים

21,900 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
כרוב. צילום: shutterstock
כרוב. צילום: shutterstock

ek

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות בעזרת קולפן כרוב (קולפן רחב ומשונן שקונים בכ- 40 שקל בחנויות מתמחות לכלי מטבח). אם אין, אפשר להשתמש במנדולינה או לחתוך (בסבלנות) בעזרת סכין. מעבירים לקערה.

2

מוסיפים אבוקדו, כרישה ופלפל חריף.

3

מערבבים חומץ, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור בצנצנת לרוטב אחיד, יוצקים על הירקות ומגישים.