מתכון

סלט סלק וכרוב סגול

השילוב בין סלק לכרוב סגול עובד לא רק בגלל הצבע - אלא גם בזכות הטעם. השומשום הקלוי נותן את הטאץ' הסופי

12,975 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סלט סלק וכרוב סגול של שפית אמבר רוגע. צילום: שי בן אפרים
סלט סלק וכרוב סגול של שפית אמבר רוגע. צילום: שי בן אפרים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

תוספות אופציונליות

אופן ההכנה

1

קולים את זרעי השומשום במחבת יבשה כ-3 דקות, עד השחמה קלה. מניחים להצטנן.

2

קוצצים את הכרוב דק-דק. קולפים את הסלק ומגררים בעזרת הקולפן לכדי רצועות דקיקות.

3

מעבירים את הכרוב והסלק לקערה ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים ומגישים. אם הסלק אינו מתקתק, מומלץ להוסיף ½ כפית סילאן.