החומרים טבלת מידות ומשקלות
חזה עוף
לסלט
לרוטב
אופן ההכנה
מכינים עוף
1
קולים גרגירי כוסברה במחבת יבשה וכותשים בעלי ומכתש. מצפים חזות עוף ב־2 כפות שמן זית, זרעי כוסברה כתושים, פלפל שחור, מלח וצ'ילי.
2
מחממים מחבת ברזל כבדה, יוצקים 2 כפות שמן זית וצורבים את חזות העוף 3 דקות מכל צד, עד שהם משחימים והופכים פריכים. מצננים ופורסים לפרוסות דקות.
מכינים סלט
3
חוצים את המלפפונים לאורכם ואז לפרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס"מ ומעבירים לקערה רחבה. מוסיפים את יתר חומרי הסלט ופרוסות העוף. יוצקים מחצית מכמות הרוטב ומערבבים, טועמים ומוסיפים רוטב אם צריך. מפזרים מעט מלח ים ומגישים.
לרוטב
4
טוחנים בבלנדר או במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב לרוטב אחיד וחלק טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. נשמר עד 4 ימים במקרר.