מתכון

סלט קייל קיסר

לוקחים ירק על ומוסיפים לו את הרוטב הכי עשיר ולא צמחוני שיש. במקום אוכל לסוסים מתקבל סלט דקדנטי נהדר

11,643 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
סלט קייל קיסר של רותי רוסו
סלט קייל קיסר של רותי רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב קיסר ממש מהיר

אופן ההכנה

מכינים את הקרוטונים

1

שמים את חתיכות הלחם שבצעתם בקערה גדולה. זולפים עליהם את שמן הזית ומתבלים במלח. מערבבים בעדינות עם היד. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (160 מעלות) ואופים עד שהקרוטונים מקבלים צבע זהוב ויפה (בערך 20-15 דקות).

מכינים את הרוטב

2

שמים את כל החומרים בבלנדר (אפשר גם עם בלנדר יד טוב) וטוחנים ביחד. אם רוצים ומכירים את התהליך, אפשר לוותר על המיונז הקנוי ולהתחיל עם חלמון ולימון ויתר החומרים, ואז להוסיף שמן זית עדין בקילוח דק.

3

פורסים את הקייל לפרוסות דקיקות. שמים בקערה גדולה ומערבבים אותו עם רוטב הקיסר. מוסיפים את הקרוטונים ומקשטים עם מעט פרמזן.