מתכון סלט שומר, עשבים, גרגרי רימון וסומאק כל השפע הרענן שיש לחורף להציע. הקפידו להשתמש בסומאק בלאדי, רצוי טחון טרי, שצבעו כצבע יין 13,221 בשלנים התעניינו במתכון זה מאת יוסף (זוזו) חנא ינואר 2020 סלט שומר, עשבים, גרגרי רימון וסומאק של זוזו חנא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר 10-8 מנות 5 דקות קל מאוד כשר טבעוני Facebook PinterestEmailהדפסה 0שיתופים 12,353צפיות החומרים טבלת מידות ומשקלות כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR צרור (כ-200 גרם) עלי רוקט חתוכים גס עלי רוקט צרור (כ-200 גרם) עלי פטרוזיליה חתוכים גס עלי פטרוזיליה צרור (כ-200 גרם) עלי שומר חתוכים גס עלי שומר צרור (כ-200 גרם) עלי עולש בר (או חובזה) חתוכים גס עלי עולש בר 1 בצל לבן או סגול קצוץ בצל לבן 2 ראשי שומר פרוסים דק שומר 1 כוס גרגירי רימון גרגירי רימון 1/2 כוס שמן זית שמן זית מיץ לימון סחוט מ-2 לימונים מיץ לימון סחוט מלח מלח 1 כף סומאק בלאדי טחון סומאק אופן ההכנה1 מערבבים את כל החומרים ומגישים. קל מאוד כשר טבעוני סלטים שומר ארוחת מאזטים וסלטים בקלי קלות סלטים לראש השנה סלט חורף מתכונים לחורף רימונים מתכונים לאירוח סומאק