מתכון

סלמון כבוש ב-10 דקות

את הטכניקה הזו עינב למדה בסטאז' שעשתה במסעדה באיטליה

50,414 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
סלמון כבוש. צילום: shutterstock
סלמון כבוש. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בקערה רחבה מערבבים מיץ לימון, חומץ, מים ומלח. מוסיפים פרוסות דג ומערבבים בעדינות — דואגים שנוזלי הכבישה יגיעו לכל חלקי הדג. משהים 10 דקות.

2

מסננים ומייבשים את פרוסות הדג בעזרת מגבת נייר ומסדרים בשכבות בקופסה רחבה. בין שכבה לשכבה מפזרים פטרוזיליה, שום, שאטה ומזלפים שמן זית. בסיום יוצקים מעל שמן זית עד לכיסוי הדג. הדג מוכן לאכילה ויישמר במצב הזה עד שבועיים במקרר.