מתכון

סלסה תירס ואבוקדו 

ממרח יפהפה וטעים שמשתמש בגרגרי תירס טריים ומתוקים. אם אין, אפשר להשתמש ב-3 כפות גרעיני תירס קפוא או משומר

סלט תירס ואבוקדו של אורלי פלאי. צילום: דן לב, סגנון: אוריה גבע
סלט תירס ואבוקדו של אורלי פלאי. צילום: דן לב, סגנון: אוריה גבע

אפשר לשלב בסלט גם עגבניות שרי ועלים נוספים לפי הטעם.

 

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה

אופן ההכנה

1

מביאים תירס לרתיחה בסיר עם הרבה מים ומבשלים 10-5 דקות על להבה גבוהה עד שמוכן. מצננים ומגלפים את הגרגרים (לחילופין משתמשים בתירס קפוא או משומר).

2

מועכים את תוכן האבוקדו במזלג למחית גסה ומטפטפים מיץ לימון.

3

מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים טועמים ומתקנים תיבול.

4

מגישים עם טורטיות או חצאי פיתות קלויות.