מתכון

ספינג' בסגנון קאריבי עם מרנג צרפתי

הקומפוט הקאריבי המעט חמצמץ משתלב נפלא עם הבצק המטוגן, והמרנג מוסיף אווריריות ומראה עדכני

985 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספינג' בסגנון קאריבי עם מרנג צרפתי של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג' בסגנון קאריבי עם מרנג צרפתי של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

 

להכנת המתכון צריך להכין בנוסף את המתכון הבסיסי לספינג'

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקומפוט קאריבי

למרנג צרפתי

לקישוט

אופן ההכנה

לקומפוט קאריבי

1

חותכים את המנגו והאננס לקוביות קטנות ומניחים בקלחת. מוסיפים פסיפלורה אחת וכף סוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות כחמש דקות. מקררים.

למרנג

2

מקציפים את החלבונים והסוכר כ-8 דקות במהירות גבוהה, עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק. מוסיפים ליקר מאליבו ומערבבים מעט.

להרכבת המנה

3

מניחים כף קומפוט על כל ספינג', מוסיפים מעל כף של מרנג צרפתי, משחימים מעט בעזרת ברנר ומקשטים בעלי נענע טריים, זסט ליים ושבבי קוקוס פריכים.