מתכון

עוגיות חמאת בוטנים וקמח שקדים

את עוגיות הבוטנים של פסח כולנו מכירים. כאן השילוב עם השקדים מעדן מעט את הטעמים הדומיננטיים של הבוטנים ומוסיף פריכות למרקם

49,997 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
עוגיות חמאת בוטנים וקמח שקדים. צילום: shutterstock
עוגיות חמאת בוטנים וקמח שקדים. צילום: shutterstock

גיוון: מוסיפים 1/2 כוס שוקולד צ’יפס.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבלים ביצים וחמאת בוטנים למרקם חלק ואחיד במיקסר.

3

מערבבים בקערה נפרדת קמח שקדים, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח. מוסיפים את החומרים היבשים לבלילת הביצים והבוטנים ומערבלים למרקם אחיד במיקסר.

4

יוצרים מהעיסה כדורים בקוטר כ- 4 ס”מ ומסדרים בתבנית.

5

אופים כ- 10 דקות.

6

מייד בצאת העוגיות מהתנור מעבירים אותן לרשת צינון.