מתכון

פבלובה כפרית

מרנג קריספי מבחוץ ו”נא” מבפנים. הפבלובה הזו מורכבת ממרנג של קציפת מסקרפונה תפוזית ופילטים של תפוזים טריים

1,405 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
פבלובה כפרית. הפקה: מחלבות גד
פבלובה כפרית. הפקה: מחלבות גד

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לקצפת מסקרפונה בטעם תפוז:

להגשה:

לעיטור:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-130 מעלות.

מכינים מרנג כפרי:

2

מקציפים חלבונים עם מלח וכף סוכר כ-5 דקות במהירות איטית. מגבירים את המהירות לבינונית עד מהירה ומקציפים עוד כ-5 דקות תוך כדי הוספה הדרגתית של יתרת הסוכר עד לקבלת קציפה לבנה, מבריקה ויציבה. מנפים אבקת הסוכר ומקפלים יחד עם הקליפה לקציפת החלבונים.

3

מעבירים את התערובת לשני רינגים משומנים בחמאה בקוטר 18 ס”מ. מורחים את המרנג על התחתית בשכבה בגובה של 1 ס”מ ויוצרים שוליים בגובה 3-2 ס”מ ועובי 1 ס”מ. בוזקים מעט אבקת סוכר על המרנג.

4

אופים כ-40 דקות. המרנג שיתקבל יהיה קריספי מבחוץ ורך בפנים. מצננים.

5

מכינים את מלית המסקרפונה: שמים את כל החומרים למלית בקערת מיקסר ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה ורכה.

6

מרכיבים את המנה ומגישים: מחלקים את הקצפת בין 2 המרנגים ומורחים אותה בתוכם. מסדרים מעל פילטים של תפוזים ומעטרים בעלי נענע או בפרחי אמנון ותמר.