החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
2
קוצצים קשיו, שומשום ועלי בזיליקום בעזרת סכין, במכתש ועלי או במעבד מזון בפולסים לקבלת פירורים ולא מחית. מוסיפים קארי, קרם קוקוס, טבסקו ומלח ומערבבים.
3
מהדקים רבע מכמות התערובת על כל פילה, מניחים בתבנית ומזלפים מעט שמן שומשום.
4
אופים את הדגים 12 דקות עד שהמעטה פריך, אבל החלק הפנימי עדיין עסיסי מאוד. מגישים חם.
נשאר לכם ציפוי? השתמשו בו כדי לצפות תפוחי אדמה, בטטות וירקות שורש אחרים. מתחילים בריכוך במים, מעבירים לתבנית, מפזרים את הציפוי עם עוד קצת שמן ושולחים לתנור לקבלת הקראסט המושלם.