מתכון

צ'ילי קון קרנה

תבשיל שעועית סמיך ומהביל עם מעט בשר ועגבניות חמצמצות

19,068 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2017
צ׳ילי קון קרנה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צ׳ילי קון קרנה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

במתכון הזה מוסיפים עוד שכבת טעמים וארומות מעושנות: נקניקיות בקר וחזה אווז. אפשר להחליף את הנקניקיות בכל נקניק מעושן ואת חזה האווז המעושן — בבייקון.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים בצל, גזר, סלרי ושום 5 דקות להזהבה קלה. מוסיפים בשר טחון ומטגנים 5 דקות תוך כדי שמפוררים אותו עם כף עץ עד שצבעו משתנה.

2

מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי-שעתיים או עד שהשעועית רכה מאוד.

3

מגישים עם כוסברה טרייה קצוצה, מעט שמנת חמוצה ופלפל חריף. שומרים 4 ימים במקרר.