מתכון

קארי עדשים ותפוחי אדמה

זורקים את כל המרכיבים לסיר וכעבור שעה מקבלים נזיד שטעמו עדין למדי, והוא מתאים גם למי שלא משתגע על אוכל הודי

122,909 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
קארי עדשים ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock
קארי עדשים ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה בסיר את כל חומרי התבשיל. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים במשך שעה או עד שכל המרכיבים רכים מאוד. טועמים ומתקנים תיבול.

2

מגישים את התבשיל לצד פלחי לימון, עלי כוסברה, יוגורט ולאפה/טורטייה/ פיתה.