מתכון

קומפוט פירות עם ג'ינג'ר ולמון גראס

אם אתם מחפשים קינוח קליל, פרווה וטבעוני - הגעתם ליעד

6,921 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
קומפוט פירות עם ג'ינג'ר ולמון גראס של מיכל מנדלסון. צילום: דניאל לילה. סגנון: דלית רוסו
קומפוט פירות עם ג'ינג'ר ולמון גראס של מיכל מנדלסון. צילום: דניאל לילה. סגנון: דלית רוסו

בקומפוט של מיכל לא תמצאו פירות עייפים ודהויים. הם עוברים רק חליטה קצרה ולכן שומרים על מרקמם הנגיס וצבעם הבוהק. את הקומפוט מעשיר סירופ תבלינים, ששומר על רעננות המנה.

שימו לב הקומפוט דורש צינון של 6 שעות לפחות.

הצעת הגשה: מיכל מציעה להגיש את הקומפוט בכלים אישיים עם כדור גלידת וניל או סורבה קוקוס-לימון.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מביאים מים, סוכר ותבלינים לרתיחה בסיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים לסירופ החם תפוחים ואגסים ומבשלים 5 דקות.

2

מצננים 30 דקות ומוסיפים אפרסמונים. מצננים את הסירופ לחלוטין.

3

מוסיפים קיווי, קרמבולה, ענבים ותותים.

4

מעבירים למקרר למשך 6 שעות לפחות. מגישים באותו יום.