סינרגיה בין מקלובה וסינייה. תבשיל פרגיות ים תיכוני, שמתחיל על הכיריים ונגמר בתנור.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלטחינה מוקרמת:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מבשלים כרובית ותפוחי אדמה בסיר עם מים רותחים 15-10 דקות עד שהם רכים ומסננים.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות.
3
מסדרים פרגיות, כרובית ותפוחי אדמה בכלי רחב וחסין חום. מזלפים מעל שמן זית ומתבלים במלח, פלפל, סומאק וכמון טחון. מערבבים ומשטחים בתבנית.
4
צולים בתנור כ-30 דקות עד הזהבה.
5
מערבבים טחינה עם מים, מיץ לימון, שום ומלח ומזלפים מעל הקדרה.
6
אופים 10 דקות נוספות עד הזהבה.
7
מפזרים מעל פטרוזיליה ושקדים קלויים ומגישים חם.