מתכון

תפוחי אדמה בציפוי שקדים וערער

הערער מעניק מעט חריפות, והשקדים הטחונים מעניקים פריכות. מגישים כתוספת או לצד סלט עלים

2,620 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
תפוחי אדמה בציפוי שקדים וערער של רינת צדוק. צילום: שני בריל
תפוחי אדמה בציפוי שקדים וערער של רינת צדוק. צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות.

2

מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים, מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים כ־20 דקות. מצננים וחותכים לרבעים.

3

כותשים את גרגירי הערער במכתש ועלי.

4

מערבבים את כל המרכיבים עם פלחי תפוחי האדמה, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12־15 דקות עד להזהבה.