לרכישת מנוי למגזין
Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
מסעדות
אנשים
טורים
בריא
מיוחד
יין ואלכוהול
קפה
עוד
אפייה
בשר
דגים
טבעוני
מרקים
קינוחים
מה מכינים עם פטריות שמפיניון?
מרק, שקשוקה, ומבחר תבשילים - כל המתכונים הכי טעימים עם פטריות שמפיניון
מדריך
זן נדיר: כל מה שרציתם לדעת על תפוחי אדמה
צהובים, אדומים, סגולים, לבנים או כחולים. הכירו את זני תפוחי האדמה המיוחדים בשוק
מאת
שירי כץ
עזרא קדם
"נלחמתי את קרב הפריקה, צנחתי במתלה של הסומאק"
אחרי שסגר את מסעדת ארקדיה, לימד את טובי השפים בארץ והתחבר עם צמרת השפים העולמית, שף עזרא קדם מדבר על הכל
מאת
אלון הדר
אוכלים בחוץ
בארוד
יין ואלכוהול
בשר
מרכז העיר ירושלים
אוכלים בחוץ
רוברטה וינצ'י
מסעדות איטלקיות
מסעדות למשפחות
אוכלים בחוץ
מוטפאק
שווארמה
אוכל טורקי
מתכון
תרד מאודה עם גבינת כבשים
10 דקות
קל מאוד
כשר
מתכון
סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס
15 דקות
קל מאוד
כשר
מתכון
צ'אפטי
30 דקות
קל
כשר
מפת הדרכים - גאורגיה
כל אורח הוא מתנה מאלוהים
המשתה אולי נעלם מתרבויות אירופה, אבל בגאורגיה הוא חי ונושם. השתתפנו בסופרה גאורגית שכללה אוכל מסורתי, יין טבעי ושירה עזה
מאת
נטלי שפריר
אפייה קלה
11 עוגות בחושות חורפיות
עם תפוז, שוקולד או טחינה, עוגות שקל להכין וכיף לאכול ליד הקפה או התה
המדריך לגידול ובישול: הגיע הזמן לגלות את הירק המופלא
הלפת, שעל לא עוול בכפה נחשבת לילדה הדחויה בשוק, היא מירקות השורש המופלאים שהחורף מציע לנו
ארז קומרובסקי ומתן שופן
מתכוני מסעדות
טארט פלאן של קפה נורדוי
שעה וחצי
קל
כשר
מתכון
עוגת סולת מלאה במי סוכר
שעה וחצי
למתקדמים
כשר
מתכון
קראק פאי תפוחים עם קרמבל
3 שעות
קל
כשר
עכשיו העונה
מתכוני חורף עם כרובים
פאי רועים, סלט כרוב, וגם קדירות - שפע מתכונים עם הכרוב שנמצא בשיאו בימי החורף
מסעדה בצפון
מיטשוס קצרין
מסעדות בשר
ארוחות עסקיות
מסעדה בצפון
שלום עלחם
מאפיות
לחם
מסעדה בצפון
אגמון מרקט
מעדניות
אוכל רחוב
יופי טופו
כך הפך חומר הגלם הנלעג שזכה לכינוי "מחק" ושלא נצפה מחוץ למסעדות האסייתיות, לאחד המוצרים הלוהטים על המדף, עם מגוון אדיר של שימושים וטעמים. טופו, קווים לדמותו
אורי שביט
חם מהתנור
8 רעיונות למנות עוף מגוונות
משודך לפסטה ויין, צלוי בשלמותו בתנור, בקארי עם חלב קוקוס או לצד בצל וכרוב שחומים - מתכוני עוף שיגוונו לכם
מתכון
טארטלט תותים
2:30 שעות
קל
כשר
מתכון
יין מתובל
10 דקות
קל מאוד
כשר
מתכון
חלה קלאסית של מאפיית לחמים
שעתיים
קל
כשר
חםבמטבח
מבשלים ואופים עם תבלינים
תבלינים טריים יוסיפו את החום הכה נדרש לארוחה החורפית. מתכונים לתבשילים חמים וקינוחים מפנקים
מתכון
פסטייה במלית גבינות
שעה ורבע
קל
כשר
מתכון
סינייה כרובית ועגבניות מיובשות
שעה ורבע
קל
כשר
מתכון
פאי רועים
שעתיים
קל
כשר
מתכונים
צלוי, אפוי או מטוגן: לכל מתכוני העוף
מתכונים
המתוקים של העונה: לכל קינוחי החורף
מתכונים
כדורים של שמחה: לכל מתכוני הקציצות
מבשלים
מתכוני דגים
מבשלים
כל מתכוני השקשוקה
מבשלים
מתכוני פסטה לחורף חם
מרקים
מעלים את הטמפרטורה: המרקים שיחממו אתכם בעונה הקרה
מנת הקובה שאתם חייבים לטעום
לא צריך להיות כורדי שורשי כדי להכיל את עוצמת הקובה קוטלה המופלא של שף אליעזר מזרחי ממחניודה, המשתייך לאצולת הכופתאות
אלון הדר
מסעדה
לוויתן
מסעדות שף
דגים
מסעדה
גרקו בוזוקייה
אוכל יווני
ארוחות צהריים
הרצליה פיתוח
מסעדה
שראביכ
טבעוני
אוכל ערבי
חגיגה של בשר
13 ההמבורגרים הכי מושחתים
מצפון עד דרום, אספנו עבורכם את המקומות שמגישים המבורגרים מפתים ומוגזמים
חומרי גלם
שובר הלבבות: החורף הוא שעתו היפה של הארטישוק
שדה קוצים או פרחים? אם תשאלו את הילה איזנבנד ממשק איקה חקלאות, הארטישוק, שעונתו בשיאה, הוא פרח. ועוד איזה פרח
מאת
מרב סריג
אוכלים בריא
תבשילים צמחוניים שקל להכין וכיף לאכול
מחפשים רעיונות לארוחת צהריים מזינה ומשביעה? כאן תמצאו מתכונים מזינים עם אורז, בורגול, קינואה ועוד
מסעדה
בבי
בר יין
ביסטרו
מסעדה
פינוקי האוכל של כרמל
אוכל טריפוליטאי
תבשילים
מסעדה
המרפסת
בתי קפה
כריכים
תוכן שיווקי
חם ומתוק: הדייסה היא מלכת החורף
מתכון
דייסת שיבולת שועל קלאסית
15 דקות
קל מאוד
כשר
טבעוני
15 גרסאות למרק עדשים
קלאסיקה של חורף - מבחר גרסאות למרק עדשים מהביל
מסעדה
קפה הודיה
בתי קפה
קוקטיילים
דגים
שכונת התקווה
מסעדה
אל באבור
אוכל ערבי
בשר
סלטים
חומוס
טיפים לחומוס מצטיין
השפים אבי שטייניץ, גיא פרץ ואייל שני תורמים טיפים שיבטיחו לכם הצלחה בהכנת החומוס, כל הדרך לניגוב
מאת
שרית סרדס טרוטינו
מתכון
סלט אנדיב עם ארטישוק ואגס
45 דקות
קל
כשר
מתכון
גזרים צלויים בתפוז ותימין
20 דקות
קל מאוד
כשר
מתכון
קסולה שעועית וברווז
4 שעות
קל
כשר
שף ארז קומרובסקי
"בישול זה לא דת ואני לא אידיאולוג. לא שם תפילין"
מאת
אלון הדר
רותי ברודו
"עשיתי את שלי, עכשיו צריך לפנות מקום לצעירים"
מאת
מרב סריג
אפייה
10 מאפים מלוחים של שי לי ליפא
בורקס, בריק גבינות, בואיקוס או טארט מהיר - שי לי מציעה מאפים קלים לאירוח עתיר מחמאות
מתכון
מרק בצל צרפתי עם קוניאק וחזה אווז מעושן
למרות שקלאסיקה תמיד עובדת, שף עידו פיינר מציע כמה שדרוגים למרק הבצל הצרפתי והופך אותו למעניין הרבה יותר
מאת
שף עידו פיינר
3.5 שעות
קל
לא כשר
בשר
עונתי
סלט עלים, שורשים ושיבולת שועל
שעה
קל
כשר
עונתי
תבשיל עדשים שחורות וירקות שורש
40 דקות
קל
כשר
עונתי
מנגולד במילוי פריקה, עשבים ולימון
שעה ורבע
קל
כשר
לחם קל
6 לחמי פטנט מהירים וטעימים
מתכונים מהירים, בלי שמרים או לישה מרובה - שף קונדיטור ליאור משיח מפצחת את אתגר הכיכר הריחנית במטבח הביתי
אוכל עולמי
מהפכת הטאקו
חזרה למתכונים עתיקים ורוח מיסטית – אלה החומרים שמלבים את האש בקולינריה המקסיקנית העכשווית. מסע בארץ הקקטוסים
מאת
אלון הדר
מתכון
טיפים וכללים לעוגת שוקולד חמה של קרין גורן
כדי לייצר עוגת שוקולד חמה מושלמת צריך להקפיד על כל מרכיב ומרכיב. קרין גורן מציגה: המדריך השלם לתוצאה המושלמת
מאת
קרין גורן
שוקולד
עוגת שוקולד
אפייה
9 מתכונים בטעם של בית מהמטבח העיראקי
בימים גשומים המטבח העיראקי נחלץ לעזרה עם מרק קובה מחמם וסמבוסק ביתי משביע. 9 מתכונים שכיף לאכול בחורף
חומרי גלם
ליקוט: כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם
חומרי גלם מהחווה לשולחן זה יפה, אבל משדה הבר לסועד זה כבר בגדר לנגוס בנשגב. קבלו את המדריך למלקט המתחיל
מאת
שירי כץ
מתכון
אורז עם חובזה
שעה
קל מאוד
כשר
מתכון
מאפה חובזה וג'יבנה
שעה וחצי
קל
כשר
מתכון
סלט חובזה וירקות קלויים
שעה
קל
כשר
מגמה
שוברים את הכלים: האם תם עידן המסעדנות כפי שאנו מכירים אותו?
יותר מטבחי משלוחים, רובוטים במקום טבחים ומדפסות תלת ממד במקום סירים. בועת המסעדנות מתפוצצת ומשתנה
מאת
מיכל לויט
משנכנס הדר
מתכונים עם פירות הדר
קלמנטינות, תפוזים, מנדרינות ופומלה, עוגות, מוס שוקולד, עוף וגזרים צלויים - כל המתכונים עם פירות הדר
תוספות
גראטן ארטישוק ירושלמי
40 דקות
קל
כשר
תוספות
אורז פרסי
45 דקות
קל
כשר
תוספות
תפוח אדמה "מדורה" מטוגן
שעה וחצי
קל מאוד
כשר
בדרך לחרמון
8 מסעדות מומלצות בצפון
הטיול צפונה לא יהיה שלם בלי מסעדה טובה. אספנו עבורכם את המקומות שישאירו טעם של עוד
בעלי המלאכה
ניסים בר ששת – חקלאי, מושב מטע
מאת
חיים יוסף
בעלי המלאכה
רומן גילר – אופה, בית השיטה
מאת
חיים יוסף
בעלי המלאכה
נעמה שטרנליכט – יצרנית טוניק, תל אביב
מאת
חיים יוסף
חומרי גלם
עידן אבן היוגורט
ההתקרבות למטבח הערבי הביאה למסעדות חומר גלם שעד לא מזמן נצפה בעיקר במסעדות ערביות. מה מכינים עם אבן יוגורט?
13 סלטים שכיף לאכול בבית או לקחת לעבודה
עם עדשים, קינואה, ירקות עונתיים ורטבים מיוחדים - הגיע הזמן להרחיב את רפרטואר הסלטים שלכם
גסטרונומיה
2018 היתה שנת המטבח המקומי - אבל מה זה בכלל אומר?
השפים הישראלים מנסים להיות חלק מהמגמה העולמית, אבל הגדרת המטבח המקומי נותרת חמקמקה כתמיד
מאת
אלון הדר
מתכון
בצק פסטה 40 חלמונים
30 דקות
כשר
פסטה
מתכון
בצק פסטה בסיסי
10 דקות
קל
כשר
מתכון
פסטה דה לה נונה
15-20 דקות
כשר
צמחוני
יין
כך הגיע עמרי רם, יינן צעיר, לעמדת מפתח ביקב צרפתי. ריאיון
הישגו המקצועי של עמרי רם, שהתברג בהנהלת יקב שאטו לפלר בבורדו, מקביל להצטרפות שחקן כדורגל ישראלי לריאל מדריד
מאת
איתי גלייטמן