לרכישת מנוי למגזין
Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
חדשות
כתבות
טורים
מרקים
סופשבוע טעים
אפייה
חמין
פורים
עוד
בריא
בראנץ'
פסטה
בשר
דגים
טבעוני
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
לומדים לבשל
מדריך לירקות ממולאים
אמרתם ממולאים - אמרתם בית. טירונים בתחום? מוזמנים להתאמן על פלפלים. מתקדמים? תמצאו פה עוד מתכונים
מאת
אורלי פלאי ברונשטיין ואבי שטייניץ
מתכון
דלעת ממולאת בממולאי מנגולד ופריקי
כשעתיים
למתקדמים
כשר
מתכון
תבשיל זיתים ממולאים עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות
שעה ו-35 דקות
קל
כשר
מתכון
זוקיני ממולאים בבשר וצלויים ברוזמרין
30 דקות
קל
כשר
דו-קיום בצלחת
כל הדרכים להכין מג'דרה
מאורז לבן או מלא, מבורגול, מפריקה וכמובן עם עדשים - כל הדרכים להכין מג'דרה
מתכון
מג'דרה סגולה
שעה
קל
כשר
מתכון
מג’דרה אורז וחומוס עם כרובית צלויה
40 דקות
קל
כשר
מתכון
מג'דרה עם גרגירי כוסמין
כחצי שעה
למתקדמים
כשר
רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת