חיפוש מתקדם
מתכונים
TYO
בישול
נוח: “אמא שלנו, אלופת המטבח, ידעה להסתדר עם מה שיש. כשלא יכלה להרשות לעצמה להכין גבינה או לקנות מוכנה, היתה מבשלת פאלק פאניר עם תפוחי אדמה. רק כשגדלתי הבנתי, שזה נבע ממחסור ולא בגלל גחמות קולינריות שלה. במסעדה אנחנו מכינים את המנה המקורית — עם גבינה תוצרת המקום.” נכון לעכשיו אי אפשר לקנות גבינת פאניר בארץ. אם לא הספקתם להכין גבינה, תוכלו להחליף אותה בגבינת פטה מליחות מעודנת או בקוביות טופו. את התרד מבשלים עם סודה לשתייה, שעוזרת לשמור על צבע ירוק חי.

פאלק פאניר – תבשיל גבינה ותרד