לרכישת מנוי למגזין
Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
חדשות
כתבות
טורים
מרקים
סופשבוע טעים
אפייה
חמין
פורים
עוד
בריא
בראנץ'
פסטה
בשר
דגים
טבעוני
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
והעיר שושן צהלה ושמחה
כל המנות למשתה פרסי חגיגי לפורים
תהדיג, תבשילי חורשט וגורמה סבזי, משקה פלודה ועוד מנות חגיגיות מהמטבח הפרסי
מתכון
קדרת עוף ביין לבן, שורשים ושום ירוק
3:30 שעות
קל
כשר
מתכון
פסנג'ון: פרגיות ברוטב אגוזים ורכז רימונים
50 דקות
קל
כשר
מתכון
אורז עם קליפות הדרים, פיסטוקים ושקדים
שעה וחצי
למתקדמים
טבעוני
מתכון
קרם קרמל בהל וזעפרן
שעה
קל
כשר לפסח
מתכון
קוטאב – כיסנים פרסיים במלית פיסטוק והל
שעה וחצי
קל
כשר
מתכון
מרציפן פרסי
20 דקות
קל
כשר
התו הירוק
מבשלים עם עשבי תיבול טריים
פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, אורגנו, נענע, מרווה - ואפשר גם הכל יחד או קצת מהכל. מבשלים עם עשבי תיבול טריים
רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת