הרצל אמר

מסעדות בהרצליה

איפה אוכלים בשכנה הצפונית של תל אביב?
יולי 2019

 

נאמוס, הרצליה | צילום: ליה גלדמן
נאמוס, הרצליה | צילום: ליה גלדמן

נאמוס nammos

מסעדת נאמוס השוכנת בהרצליה ומשקיפה על היאכטות במרינה, מציעה מטבח יפני מודרני עם פירות ים וסושי איכותי, בנוסף מגישה המסעדה לובסטרים ואוייסטרים טריים וסלטים יפניים ואסייתים מיוחדים לצד תפריט אלכוהול וקוקטיילים להשלמת האווירה. ראו מסעדה
לחמנינה. צילום: בן קלמר
לחמנינה. צילום: בן קלמר

לחמנינה הרצליה

משכית 25, הרצליה
סניף חדש לרשת לחמנינה, הפעם בהרצליה. בתפריט צפויים מאפים מתוקים, עוגות, כריכים, סלטים ומיצים סחוטים. בנוסף, לחמנינה מציעים מוצרי מעדנייה ללא חומרים משמרים כמו סלט ביצים, סלט טונה ועלי גפן נהדרים. ראו מסעדה
טפאו. צילום:בן יוסטר
טפאו. צילום:בן יוסטר

טפאו tapeo

טפאו הרצליה היא האחות הספרדיה, הצעירה והתוססת לבית טפאו. התפריט עשיר ומדויק הכולל טאפאסים ספרדים קלאסיים. לצד מנות הטאפס ומנות הסביצ'ה יש במקום גם בר קוקטיילים ותפריט יינות שנע על הקו שבין ספרד לישראל שמשלים את חווית הביקור במסעדה. ראו מסעדה
קלאטה 15 | צילום: אפיק גבאי
קלאטה 15 | צילום: אפיק גבאי

קלאטה 15 calata

מדינת היהודים 89, הרצליה
מסעדת קלאטה בהרצליה מביאה את הקלאסיקות של המטבח האיטלק המסורתי עם חומרי גלם המיוצרים וגדלים באיטליה. בכניסה למסעדה ניתן לקבל הצצה להתהליך הכנת הפסטה הנעשית במקום. בתפריט שלל מנות פסטה בעבודת יד, דגים ובשר. ראו מסעדה
בנדיקט. צילום: באדיבות המסעדה
בנדיקט. צילום: באדיבות המסעדה

בנדיקט הרצליה

הסניף ההרצלייני של רשת ארוחות הבוקר יספק לכם ארוחות בוקר קלאסיות, עדכניות, מכאן ומהעולם לאורך כל שעות היום (24/7), עם כל החשודים המיידיים: פנקייקס בשלל תוספות, מבחר של שקשוקות, פרנץ' טוסט, אגס בנדיקט ועוד. ראו מסעדה
ארוחת בוקר באל טראס. צילום: אנטולי מיכאלו
ארוחת בוקר באל טראס. צילום: אנטולי מיכאלו

אל טראס El terrace

מסעדה בטיילת שעל חופה של הרצליה. השף עלאא יעקובי בנה תפריט המבוסס על המטבח הערבי בטכניקות בישול והגשה עכשוויות. המטבח מאובזר במעשנה, שבה הבשרים, הדגים והירקות נצלים, ובתפריט מנות כמו עטייף דג לבן עם טחינה שקדים וקרם חציל שחור או עוף מעושן ממולא באורז, בשר טחון ושקדים קלויים. כל יום עד הצהריים מוגשת גם ארוחת בוקר. ראו מסעדה
טנדורי. צילום: רמי זרנגר
טנדורי. צילום: רמי זרנגר

טנדורי Tandoori

מסעדה הודית ותיקה (מאז שנת 1983) של רינה פושקרנה, עם שני סניפים - האחד בתל אביב בכיכר דיזינגוף והשני בהרצליה פיתוח. התפריט כולל את כל המנות ההודיות המסורתיות אותן מכינים שפים וטבחים מאזורים שונים של תת היבשת, שכל אחד מהם מביא את המטבח הייחודי שלו אל המסעדה. ראו מסעדה
לולה מרטין. צילום: גיל אבירם
לולה מרטין. צילום: גיל אבירם

לולה מרטין

בר דגים ופירות ים של המסעדן וייבואן הדגים אפי אלאלוף, הבעלים של רשת ג'קו דגים. המסעדה כוללת בר, חנות דגים וכן נקסט דור שמח שבו נמכרות מנות פאסט פוד לאכילה במקום או לטייק אווי. בתפריט המסעדה תמצאו מנות דגים מגוונות בשיטות הכנה שונות - מדגים נאים וכבושים, דרך פאיה אנדלוסית ועד ספיישלים מהדגה היומית הטרייה. ראו מסעדה
קיוטו הרצליה. צילום: אסף רונן
קיוטו הרצליה. צילום: אסף רונן

קיוטו - KYOTO

אריה שנקר 7, הרצליה
מסעדת קיוטו לוקחת חלק בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן בתפריט יינות מיוחד. התפריט של קיוטו משלב בין המטבח היפני למטבח הים תיכוני ובו מנות ראשונות ועיקריות, בהן סושי, נודלס, מרקים, מנות טמפורה ועוד. ראו מסעדה
פיצה ב-calata 15. צילום: דניאל לילה
פיצה ב-calata 15. צילום: דניאל לילה

קאלאטה 15 - Calata 15

מדינת היהודים 89, הרצליה
מסעדת איטלקית משפחתית וקלאסית שהיא מסעדת אחות למסעדה בעיירה פזארו שבאיטליה. התפריט מכיל את כל הקלאסיקות האיטלקיות: אנטי פסטי, פסטות, פיצות, מנות עיקריות וקינוחים. בין המנות: ויטלו טונטו קלאסי מפיימונטה; Pasta e fagioli - מרק שעועית עשיר עם פסטה עבודת יד; ניוקי סורנטינה ברוטב עגבניות, זיתים, מוצרלה ופסטו; טליאטלה פירות ים עם יין לבן, צ'ילי ופטרוזיליה ועוד. ראו מסעדה
נונו, הרצליה. צילום: דניאל לילה
נונו, הרצליה. צילום: דניאל לילה

נונו הרצליה

אריק איינשטין 3, הרצליה
חמש שנים אחרי שהתמקמה בהוד השרון עם אחות קטנה בכפר סבא - וכשהיא נחשבת לאחת המסעדות האיטלקיות הטובות בארץ - מצטרפת לנונו אחות חדשה בהרצליה. התפריט כולל מנות אהובות מתפריט המסעדה הקיימת לצד מנות חדשות שיוגשו רק כאן, כמו פיצה פארמה עם גבינת פרובלונה, פרשוטו, קרעי מוצרלה וארוגולה או תבשיל טלה ביין אדום עם ירקות שורש וקרם חצילים קלויים. לצד המסעדה נפתח גם סניף של מימי, הפטיסרי של המסעדה שימכור את המאפים, העוגות והלחמים של סניף האם ויספק ארוחות בוקר ומאפים מהטאבון ראו מסעדה
טרטר בקר בשגב ארט. צילום: אנטולי מיכאלו
טרטר בקר בשגב ארט. צילום: אנטולי מיכאלו

שגבארט

שנקר 16, הרצליה
מסעדת הקונספט של שגב משה המשלבת אמנות ואוכל על הצלחות וגם בעיצוב המסעדה לדוגמא: קן ציפורים מעוטר בצמחייה ובפרחים הטומן בחובו סלט חגיגי הנגלה בעת הרמת המכסה או צדפות מאורז תפוח עם קרפצ'יו פילה בקר המונחות על חלוקי נחל שחורים. ראו מסעדה
רוברטה'ס בורגר של עידו פיינר. צילום: אנטולי מיכאלו
רוברטה'ס בורגר של עידו פיינר. צילום: אנטולי מיכאלו

רוברטה'ס בורגר

אחרי שהצטרף למסעדת רוברטה וינצ'י בכרכור, שף עידו פיינר הגשים עוד חלום ישן ופתח דיינר בהשראת טיול לדרום ארצות הברית. נקודת המוצא של התפריט נמצאת בחוויית ההמבורגר המושלמת - קציצה מתערובת בשרים שעליה עורמים ריבת בצל, ביצת עין, חמאת אוממי, גבינות עשירות, שניצל גבינה ועוד. ראו מסעדה
BBB. צילום: אנטולי מיכאלו
BBB. צילום: אנטולי מיכאלו

BBB הרצליה

רשת דיינרים בפריסה ארצית שמעמידה את הקציצה האמריקאית במרכז הבמה. בסניף הרצליה של רשת BBB הולכים על תפריט רחב ומציעים עוד אופציות בנוסף להמבורגר: מנות עיקריות של שניצלים, פיש אנד צ'יפס ואפילו סטייק אנטרקוט. הקציצות עצמן מגיעות בשלושה גדלים ולידן יש המבורגר טלה, עוף או צמחוני ובלילה (מ־22:00) יש דילים משתלמים ביותר של המבורגר עם תוספת. במשפט אחד: לציפורי הלילה הטורפות. ראו מסעדה
המבורגר וצ'יפס באגאדיר. צילום: אנטולי מיכאלו
המבורגר וצ'יפס באגאדיר. צילום: אנטולי מיכאלו

אגאדיר - הרצליה

המנופים 9, הרצליה
בסניף הרצליה של הרשת מתגאים בהמבורגרים שנעשים רק מבשר טרי, ומקפידים לחדש ולרענן את התפריט באופן מתמיד. השנה החלה אגאדיר להפעיל גם את הפוד טראק האדומה שלה - משאית אוכל שמגיעה לאירועים, מסיבות ופסטיבלים. ראו מסעדה
סוסו אנד סאן. צילום: מתן כץ
סוסו אנד סאן. צילום: מתן כץ

סוסו אנד סאנס - הרצליה

הסניף ההרצליאני של רשת ההמבורגרים המושחתת של עומר מילר. יש המכנים את ההמבורגר - "המבורגר אינסטגרם" בשל היותו אסתטי להפליא, אבל יש לו גם אופי: הבשר מגיע מהמיטמרקט, הלחמניות פריכות והתוספות מגוונות להפליא. ראו מסעדה
גרקו. צילום: דן פרץ
גרקו. צילום: דן פרץ

גרקו בוזוקייה

גרקו ההרצליינית שואבת את השראתה מהבוזוקיות שביוון – מועדוני ההופעות, האוכל והשתייה הסואנים של אתונה. המקום מציע חוויית בילוי יוונית אותנטית, עם שני ברים יווניים, אזור הופעות מוזיקה חיה, בר דגים טריים, גריל גירוס ועופות יווניים, מעדנייה יוונית וכן אזור שירות עצמי לטובת עובדי המשרדים שבאזור בשעות הצהריים. ראו מסעדה
como. צילום: דניאל לילה
como. צילום: דניאל לילה

קומו - Como

שדרות אבא אבן 19, הרצליה
בלובי של מלון NYX בהרצליה נפתח בראסרי המיועד לשרת את אנשי העסקים וההייטק מהאזור, וכמובן את אורחי המלון. שם המסעדה, Como, מרמז לאיטליה, אך יש בה חומרי גלם ומנות מהמטבח הישראלי וגם קריצה למזרח הרחוק. ראו מסעדה
רוזנברג. צילום: אמיר מנחם
רוזנברג. צילום: אמיר מנחם

רוזנברג

משכית 32, הרצליה
מאחורי רוזנברג עומדים הבעלים, מנור דנה ואבי רוזנברג (ספק הפטריות הטריות הראשון בישראל שעבד עם תפוח זהב, רושפלד ועוד מסעדות היסטוריות). שף בני דרקסלר (דוד ויוסף, יפו־תל אביב ועוד) יצר תפריט ערבי־ישראלי מודרני שמדבר בשפה השגורה כיום במסעדות: חצילים וגבינת טולום, פריקה ואבן יוגורט; טרטר דג על לאבנה ופיסטוק חלבי, כרובית צלויה וסלטים; שווארמה טלה ופילה מוסר עם תבשיל עדשים. לממהרים: חצי פיתה עם שקדי עגל, קציצות דג וכדומה. קומת הגלריה מיועדת לאירועים פרטיים. ראו מסעדה
ג'ירף. צילום: דניאל לילה
ג'ירף. צילום: דניאל לילה

ג'ירף - הרצליה

הסניף ההרצלייני של רשת ג'ירף האסייתית התחדש בעיצוב עדכני ובמנות שנוספו לקלאסיקות המוכרות. כמו אחותה ברמת החייל, גם פה סרוויס הצהריים פופולרי מאוד בין עובדי המשרדים בסביבה, שדורשים את ליטרת הצ'אזה שלהם. בערבים האווירה משתנה, ובסופי שבוע היא הופכת לחביבתן של משפחות האזור. ראו מסעדה
דרבי בר דגים. צילום: יח"צ
דרבי בר דגים. צילום: יח"צ

דרבי בר דגים - הרצליה

סניף הרצליה של מסעדת הדגים הוותיקה. התפריט עשיר ומכיל מגוון מנות דגים טריות, אפויות ומטוגנות, ראשונות ומנות בשריות לצד סלטים טריים הנעשים במקום מידי יום ותפריט אלכוהול עשיר. ראו מסעדה
סבסטיאן
סבסטיאן

סבסטיאן - Sebastian

משכית 33, הרצליה
מסעדות רבות נפתחו ונסגרו באזור הרצליה פיתוח, אבל סבסטיאן, הבראסרי שנפתח פה ב-2003, נותר מאז תחילת דרכו יציב ואהוד. בצהריים מציפים אותו עובדי המשרדים באזור. בערב - בלייני המקום שמתעצלים לנסוע לתל אביב ונהנים מחוויה מסעדנית מהוקצעת ויעילה. ראו מסעדה
ג'ויה. אנטולי מיכאלו
ג'ויה. אנטולי מיכאלו

ג'ויה הרצליה

אריה שנקר 9, הרצליה
הסניף ההרצלייני של רשת המסעדות האיטלקית משפחתית, שמציעה את כל הקלאסיקות של הז'אנר: ראשונות וסלטים, פיצות מהטאבון, מבחר פסטות וקינוחים מסורתיים יותר ופחות. בסניף זה מגישים גם ארוחות בוקר מגוונת מכאן ומשם. ראו מסעדה