פו ושם

מרק פו

איך מכינים את המרק הווייטנאמי המפורסם? קבלו גרסאות שוות למרענן של החורף
אוקטובר 2019

זה כל כך יפה לשמוע ויטנאמי אומר פו. זה תמיד שילוב בין פה pha  לפו pho, ובכל מקרה מזכיר את הצליל שמשמיעים כשמנסים לצנן מרק. המרק הזה הוא הצאצא האסייתי של הקונסומה הצרפתי – צח ומעודן ואלגנטי. את חומרי הטעם: רוטב הדגים, הצ’ילי, הליים והעשבים השונים, לעולם לא תקבלו בתוך המרק אלא רק לצידו, כדי שתוכלו לטעום קודם את הציר ולהתפעל ממנו.

צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

וייאטנם זה פו - המדריך למרק פו מושלם

הטבחים הויטנאמים הכינו גירסה סקסית של הקונסומה הצרפתי, העמיסו תוספות וקראו לו פו. כך נולד המרק האסיאתי הטעים לכתבה המלאה
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

מרק פו עוף (Pho ga) עם וון-טון ונתחי עוף

2 דירוגים
בווייטנאם מקובל לקצוץ את העוף על עצמותיו באמצעות קופיץ, אבל אפשר בהחלט להפריד את הבשר מהעצמות למתכון המלא