החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסירופ
לאגסים
לקרם מסקרפונה
להגשה
אופן ההכנה
1
מכניסים את כל חומרי הסירופ לסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי.
2
מדליקים תנור על תוכנית ואקום 95 מעלות צלזיוס. מכניסים את האגסים ל־2 שקיות ואקום (4 חצאים בכל שקית) עם חצי מכמות הסירופ בכל אחת ויוצרים ואקום. מכניסים לתנור, למסילה האמצעית, למשך רבע שעה. אם תנורכם אינו תומך בפוקנציה של סו וויד, מבשלים אגסים בסיר כ־10 דקות עד ריכוך. מסננים את האגסים וממשיכים לבשל את הנוזלים (ללא מכסה) עד שהרוטב מצטמצם ב־3/2 ומסמיך.
מכינים את הקרם
3
מקציפים את כל החומרים לקצפת רכה.
4
מגישים לכל סועד חצי אגס עם סירופ, קרם מסקרפונה ומעט אגוזי לוז קצוצים.
תנור AEG משולב אדים וטכנולוגיית Sous-Vide (סו-וויד) הוא התנור המושלם לבשלן הביתי, שאינו מתפשר על תוצאות הבישול שלו. התנור בעל הטכנולוגיה פורצת הדרך לשימור מקסימלי של הטעמים והערכים התזונתיים של המזון, יגלה לכם עולם חדש של טעמים שלא הכרתם. בנוסף, לתנור מגוון תכניות בישול ואפייה קלאסיות ובשילובש אדים, ניקוי עצמי בקיטור וחיישן Food Probe שבודק את הטמפרטורה המדויקת בתוך המזון לקבלת תוצאות מושלמות, פעם אחר פעם.
תנור דגם BSK289233M