החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבוסטוק
לסירופ סוכר
לקרם שקדים
אופן ההכנה
סירופ סוכר:
1
מביאים לרתיחה בסיר את המים, הסוכר וקליפת הלימון המגוררת ומערבבים.
2
מקררים לטמפרטורת החדר. מערבבים עם תמצית מי פריחת ההדרים.
קרם שקדים:
3
מערבבים היטב במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר. מוסיפים את הביצה בהדרגה.
4
מוסיפים את השקדים הטחונים והקמח ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
הרכבת הבוסטוק:
5
קורצים עיגולים מפרוסות החלה בעזרת קורצן עגול בקוטר 6 ס"מ.
6
טובלים כל עיגול בסירופ הסוכר. מורחים שכבה בעובי 1 ס"מ של קרם שקדים ומפזרים מעל אוכמניות ושקדים פרוסים.
7
מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ואופים בתנור בחום של 175 מעלות כ-10-15 דקות, עד שקרם השקדים מקבל צבע זהוב יפה. מקררים מעט.
8
מפזרים קליפות הדרים מסוכרות קצוצות, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.