מתכון

בוראטה תאנים

השילוב של הגבינה הנהדרת עם התאנים המתוקות הופך אותה למנה שמתאימה גם לפתיחת הארוחה וגם לסיומה

32,353 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2020
בוראטה תאנים של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם
בוראטה תאנים של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם

בוצעים את הבוראטה רגע לפני ההגשה והשמנת שכלואה בה מתפרצת ועוטפת את התאנים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בוצעים כדורי בוראטה לפיסות ומניחים בצלחת הגשה רחבה, מסדרים ביניהן רבעי תאנים ועלי בזיליקום. מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית וחומץ בלסמי ומגישים מיד.