לפני שמתחילים: כל הטיפים של אריאל בן חמו
בריאלי – הבלוג של אריאל בן חמו
החומרים טבלת מידות ומשקלות
מילוי
לציפוי
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-190 מעלות. מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי עד לתערובת אחידה.
2
ממלאים קערה רחבה במים וטובלים כל פעם דף אורז עד שהוא מתרכך כ-10-15 שניות.
3
מניחים את דף האורז על משטח עבודה ומניחים במרכזו כף מהמילוי. לא למלא יותר מידי כי הם עלולים להתפוצץ באפייה.
4
מקפלים לריבוע ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה כך שהחלק המקופל יהיה כלפי מטה. בעזרת מברשת מורחים מעל לכל הבורקסים ביצה טרופה. מפזרים שומשום וקצח בנדיבות. אופים כ – 20-25 דקות.