מתכון

ביצי בנדיקט עם נקניק האם וכרישה מאודה

שדרוג של הבנדיקט הקלאסי עם כרישה מטוגנת, שמוסיפה מתיקות כובשת לנקניק ולביצה ומשתלבת נפלא עם הרוטב

670 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
ביצי בנדיקט עם נקניק האם וכרישה מאודה של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
ביצי בנדיקט עם נקניק האם וכרישה מאודה של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

המנה כוללת ביצים עלומות ורוטב הולנדייז.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מאדים כרישה במחבת מכוסה עם שמן כ- 10 דקות עד שמתרככת. מסירים את המכסה וממשיכים לטגן עד הזהבה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים מכוסה (כדי שתישאר חמימה).

2

קולים חצאי בריוש (או אינגליש מאפינס) בטוסטר ומניחים בצלחת הגשה. מניחים מעל שכבת כרישה מטוגנת ומכסים בפרוסות נקניק ועליהן ביצה עלומה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ויוצקים רוטב. אם רוצים, משחימים קלות תחת הגריל.