החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־175 מעלות.
2
משמנים את התבנית.
3
ממסים בסיר קטן על אש קטנה חמאה ושוקולד. כאשר הם כמעט נמסים מוסיפים סוכר ומערבבים עד להמסה. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים ביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים אבקת קקאו וקורנפלור ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את התערובת לתבנית.
4
מעבירים את חמאת הבוטנים לשק זילוף ומזלפים לאורך התבנית פסים. בעזרת קיסם יוצרים על חמאת הבוטנים דוגמת שיוש.
5
אופים 15־20 דקות עד שהבראוניז יציבים מבחוץ ולחים ורכים מבפנים. מאחסנים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.