לא משנה מה תכולת המקרר – אפשר כנראה להכין ממנה ברד פודינג. אפשר להרכיב את המאפה בתבניות אישיות ולתת לילדים להוסיף לבד את הירקות והגבינות שהם אוהבים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים ביצים, חלב ושמנת לתערובת חלקה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומשרים קרעי לחם בבלילה למשך 30 דקות.
2
בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בקוטר 26-24 ס"מ (או תבנית מלבנית בנפח דומה) בנייר אפייה. מערבבים קוביות בטטה עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. מעבירים לתבנית ואופים כ-20 דקות, עד שהבטטה מתרככת ומתחילה להשחים. מוציאים ומנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות.
3
באותה תבנית מסדרים את קרעי הלחם והבלילה, זיתים וקרעי מוצרלה. מפזרים מעל פרמזן ואופים כ-20 דקות עד שפני המאפה מזהיבים.