לאופן ההכנה צפו בסרטון בסוף המתכון
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות.
2
מושחים במברשת פרוסות בריוש בחמאה ומשהים ל־2 דקות.
3
מערבבים בקערה ביצים, שמנת לבישול, קרם גבינת שמנת עיזים וגבינת פטה. מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
4
מניחים בתבנית אינגליש קייק את פרוסות הבריוש וביניהן פרוסות בטטה ובצל סגול וענפי רוזמרין ותימין. יוצקים בין הפרוסות את תערובת הגבינות ומפזרים מעל גבינת גרנה פדנו.
5
אופים כ־20 דקות להשחמה יפה.