מתכון

גנאש שוקולד מריר, קפה והל מעושן

הטוויסט של הקינוח השוקולדי הזה הוא שמנת מתוקה מעושנת עם טעם עדין של מדורה

536 בשלנים התעניינו במתכון זה
הקבינה. גנאש שוקולד קפה והל של שפים אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל
הקבינה. גנאש שוקולד קפה והל של שפים אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל

אם מכינים את הקינוח בבית: מוותרים על עישון השמנת המתוקה או מבעירים גחל על הגז בעזרת מלקחיים ומוסיפים לשמנת.

 

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לסף רתיחה שמנת בסיר או מחבת על מדורה או גריל.

2

מסירים מהאש, לוקחים מהמדורה גחל חם בגודל כ־5 ס"מ, מכניסים היישר לשמנת החמה, מערבבים ומשהים ל־5 דקות. מוציאים את הגחל ומביאים את השמנת שוב לסף רתיחה. מוסיפים שוקולד, קפה והל ומערבבים היטב לגנאש חלק.