מתכון

גספצ'ו עגבניות צהובות עם טרטר דג ים לבן

החליפו את העגבניות האדומות בשרי צהובות, חזקו את הצבע הלוהט בפלפלים צהובים ובמעט חריף - ויש לכם מרק מושלם

13,218 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
גספצ'ו עגבניות צהובות עם טרטר דג ים לבן של רן שמואלי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
גספצ'ו עגבניות צהובות עם טרטר דג ים לבן של רן שמואלי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

תוספת הטרטר מעניקה לגספצ'ו מרקם וטעם חדשים, אך אפשר להגישו גם בלעדיה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטרטר

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל הירקות בבלנדר או במעבד מזון. ממשיכים לטחון ומוסיפים מלח, סוכר וחומץ שרי. מזלפים באיטיות ותוך כדי טחינה שמן זית עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.

2

מסננים את התערובת במסננת דקה. מתקנים תיבול ומעבירים למקרר לשעתיים.

מכינים את הטרטר

3

מערבבים את קוביות הדג עם מעט שמן זית, פלפל צ'ילי, מלח ופלפל.

4

מוזגים את הגספצ'ו לקעריות הגשה ומניחים מעט טרטר מעל.