תוספת הטרטר מעניקה לגספצ'ו מרקם וטעם חדשים, אך אפשר להגישו גם בלעדיה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטרטר
אופן ההכנה
1
טוחנים את כל הירקות בבלנדר או במעבד מזון. ממשיכים לטחון ומוסיפים מלח, סוכר וחומץ שרי. מזלפים באיטיות ותוך כדי טחינה שמן זית עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
2
מסננים את התערובת במסננת דקה. מתקנים תיבול ומעבירים למקרר לשעתיים.
מכינים את הטרטר
3
מערבבים את קוביות הדג עם מעט שמן זית, פלפל צ'ילי, מלח ופלפל.
4
מוזגים את הגספצ'ו לקעריות הגשה ומניחים מעט טרטר מעל.