החומרים טבלת מידות ומשקלות
לגספצ'ו
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הגספצ'ו
1
טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי המרק, למעט שמן הזית, במשך 2 דקות, עד קבלת תערובת במרקם חלק. מוסיפים שמן זית וממשיכים לעבד עוד 2 דקות, עד שהוא נטמע בתערובת.
2
מסננים את הגספצ'ו לקערה (חשוב ללחוץ עם כף עד מיצוי כל הנוזלים), עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות שעה (עד יומיים).
מרכיבים את המנה ומגישים
3
יוצקים את המרק הקר לצלחות הגשה (מומלץ להוסיף קוביית קרח), מפזרים ענבים ופקוס ומגישים.