מתכון

גספצ'ו ענבים ומלפפונים

מרק קר עם טעמים רעננים נפלאים

9,647 בשלנים התעניינו במתכון זה
גספצ'ו ענבים של שפים רן שמואלי וטל פייגנבאום | צילום: יהונתן בן חיים
גספצ'ו ענבים של שפים רן שמואלי וטל פייגנבאום | צילום: יהונתן בן חיים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לגספצ'ו

להגשה

אופן ההכנה

מכינים את הגספצ'ו

1

טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי המרק, למעט שמן הזית, במשך 2 דקות, עד קבלת תערובת במרקם חלק. מוסיפים שמן זית וממשיכים לעבד עוד 2 דקות, עד שהוא נטמע בתערובת.

2

מסננים את הגספצ'ו לקערה (חשוב ללחוץ עם כף עד מיצוי כל הנוזלים), עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות שעה (עד יומיים).

מרכיבים את המנה ומגישים

3

יוצקים את המרק הקר לצלחות הגשה (מומלץ להוסיף קוביית קרח), מפזרים ענבים ופקוס ומגישים.