גיוונים:
• מחליפים את הגרוייר בגבינה פיקנטית אחרת כמו פרמזן, פקורינו, גאודה מיושנת ואפילו קשקבל טובה.
• מחליפים תפוח אדמה אחד (או את שניהם) בבטטה.
תבנית בגודל 22X18 ס”מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 200 מעלות ומשמנים תבנית.
2
פורסים שורשי סלרי, פטרוזיליה ותפוחי אדמה בעזרת מנדולינה (או במעבד מזון עם דסקית מתאימה) ומערבבים בקערה עם יתר החומרים.
3
מעבירים לתבנית, מכסים ישירות בנייר אפייה ומעליו מהדקים רדיד אלומיניום לאטימה מלאה.
4
אופים 35 דקות, מורידים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להשחמה. מגישים חם.