החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות ומורחים מעט שמן זית על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מסדרים מחצית מכמות פרוסות התפוחים בתבנית כמו רעפים - כשהן חופפות מעט.
2
צובטים מהמרציפן חתיכות קטנות (בגודל של כ־1/4 כפית) ומפזרים על התפוחים, מפזרים גם שקדים ואגוזים.
3
מערבבים סירופ מייפל ומי זהר בקערית ויוצקים מעל התפוחים. מכסים בפרוסות התפוחים הנותרות, מברישים את פניהן במעט שמן זית ומפזרים סוכר קנים. מעבירים לתנור ואופים כ־ 15 דקות להזהבה.