מתכון

חיתוכיות שוקולד טחינה

עוגיות נהדרות שמכינים בקלות עם השילוב המנצח - שוקולד וטחינה

69,406 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2021
חיתוכיות שוקולד טחינה של שרית נובק | סטיילינג: שרית נובק, צילום: דן לב
חיתוכיות שוקולד טחינה של שרית נובק | סטיילינג: שרית נובק, צילום: דן לב

שוקולד וטחינה הם שילוב מנצח – כאן בעוגיות נהדרות שמכינים בקלילות: משטחים בתבנית וחותכים לקוביות בראוניז מזרח תיכוניות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה, טחינה ו־2 סוגי סוכר 2־3 דקות. מוסיפים ביצה, מלח ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.

3

מערבבים בקערה נפרדת קמח וסודה לשתייה, מוסיפים לתערובת ומערבבים להטמעה. מוסיפים שוקולד מריר קצוץ ומערבבים קלות.

4

מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים. אופים 25־30 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים עד התייצבות.

5

חותכים לריבועים ומפזרים מלמעלה פתיתי מלח.

מתכון מספר הבישול "הספר הלבן", של דן לב ושרית נובק
הוצאה עצמית, 192 עמ', 149 שקלים.
לרכישה: studiodanlev.com / misspetel.com

הספר הלבן. צילום: דן לב, סטיילינג: שרית נובק
הספר הלבן. צילום: דן לב, סטיילינג: שרית נובק