החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מוציאים את נתח הפילה מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה כדי שיגיע לטמפרטורת החדר ומלהיטים מחבת ברזל.
2
משמנים את נתח הפילה, ממליחים ומפלפלים. יוצקים מעט שמן למחבת הלוהטת. צורבים את הנתח 5 שניות מכל צד. מסירים מהאש ומניחים לו לנוח כ-10 דקות (אחרת הנוזלים המבעבעים יזלגו מהנתח והוא יתייבש). חותכים את הנתח לפרוסות דקות כנגד הסיבים.
3
מניחים שתי טורטיות על הצלחת, מעליהן עורמים פיקו זה גאיו, יוצקים סלסלת סרג׳יו, מניחים נתחי פילה ומעט קרם פרש. מקפלים ואוכלים
אם כבר משקיעים אז עד הסוף: