מתכון

טאקו פילה בקר צרוב

טאקו כיפי במיוחד עם פילה בקר צרוב סלסת פיקו דה גאיו מעגבניות שרי טריות, ליים ושמנת חמוצה

2,287 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
טקו פילה בקר צרוב, שפית רימה אולברה. צילום: רן בירן
טקו פילה בקר צרוב, שפית רימה אולברה. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מוציאים את נתח הפילה מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה כדי שיגיע לטמפרטורת החדר ומלהיטים מחבת ברזל.

2

משמנים את נתח הפילה, ממליחים ומפלפלים. יוצקים מעט שמן למחבת הלוהטת. צורבים את הנתח 5 שניות מכל צד. מסירים מהאש ומניחים לו לנוח כ-10 דקות (אחרת הנוזלים המבעבעים יזלגו מהנתח והוא יתייבש). חותכים את הנתח לפרוסות דקות כנגד הסיבים.

3

מניחים שתי טורטיות על הצלחת, מעליהן עורמים פיקו זה גאיו, יוצקים סלסלת סרג׳יו, מניחים נתחי פילה ומעט קרם פרש. מקפלים ואוכלים

אם כבר משקיעים אז עד הסוף: 

טורטיות תירס ביתיות

סלסת סרג'יו 

סלסת פיקו דה גאיו