החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי
לקישוט
אופן ההכנה
לבסיס
1
מכניסים לקערת מעבד מזון את חומרי הבסיס ומערבלים עד שהשקדים מתפוררים והעיסה כולה הופכת דביקה וגושית, אבל לא אחידה לגמרי.
2
משמנים תבנית סיליקון של מיני-מאפינס עם שוליים נמוכים (או תבנית מאפינס רגילה). לוקחים גושים מעיסת השקדים ומהדקים אותה לתחתית השקעים. מעצבים בעזרת האצבעות בסיס עם שוליים מוגבהים מעט.
3
מעבירים את התבנית למקפיא לכ-30 דקות, עד שהתחתיות מתקשות לגמרי. מחלצים מהתבניות.
למילוי
4
מערבבים את חמאת השקדים, המייפל ואבקת הקקאו בקערה קטנה בעזרת מטרפה. מוסיפים את תמצית הווניל והמים וממשיכים לערבב עד קבלת קרם חלק וסמיך. ממלאים כל בסיס בכף מהמילוי, מעטרים בפיסת קליפת תפוז סיני מיובש (או פרי מיובש אחר). מעבירים למקרר להתייצבות סופית.
להגשה
5
מגישים מקורר.