מתכון ל-10 כוסות בנפח 200 מ"ל.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב רימונים:
לשכבת התפוחים:
לשכבת הפירורים:
לשכבת קרם דבש:
אופן ההכנה
מכינים רוטב רימונים:
1
מערבבים את הקורנפלור עם המים. מרתיחים מיץ רימונים בסיר קטן, כאשר המיץ מבעבע מוסיפים את הקורנפלור עם המים, מערבבים ומקררים.
מכינים את התפוחים:
2
מחממים מחבת על אש בינונית, מוספים את כל המרכיבים ומערבבים בעדינות עד להתרככות התפוחים וצמצום הנוזלים.
מכינים שכבת פירורים:
3
מרסקים ביסקוויטים בטעם קרמל לפירורים (ניתן לרסק במעבד מזון), שמים בקערה בינונית את הפירורים עם חמאה מומסת ומערבבים היטב.
מכינים שכבת קרם בדבש:
4
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג ודבש עד לקבלת קציפה יציבה וחלקה. מוסיפים שמנת חמוצה בתנועות קיפול לתוך הקציפה. מכניסים את הקרם לשקית זילוף.
מרכיבים ומגישים:
5
מסדרים את הכוסות על מגש, ממלאים 1/3 כוס בתערובת פירורים, מזליפים את קרם הדבש מעל שכבת הפירורים, בעזרת כפית מוזגים מעט תפוחים בקרמל, מוזגים מעט רוטב רימונים, מזליפים שכבה שנייה של קרם דבש ומקשטים בפירורי ביסקוויטים.