פיצה מהירה העושה שימוש בבצק עלים קנוי, כוכבת של בראנץ' סופשבוע.
פיצה אחת בגודל 20×30 ס"מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
פותחים את הבצק וחותכים ממנו מלבן בגודל 30X20 ס״מ. שומרים את שאריות הבצק. מעבירים את המלבן לתבנית ומברישים את שוליו בביצה טרופה.
3
חותכים את שארית הבצק לפסים ברוחב ½1 ס״מ ומסדרים על שולי המלבן המוברשים שבתבנית, כך שתיווצר מסגרת מוגבהת. מברישים גם את הפסים שהדבקנו בביצה ומפזרים עליהם שקדים פרוסים.
4
מזלפים על פני הבצק דבש בעזרת מזלג ומסדרים אגסים וקממבר בצורה חופשית. מפזרים מעל צנוברים, מלח ופלפל.
5
אופים 20-15 דקות עד שהדפנות מתרוממות, הבצק מזהיב, האגסים נצרבים ומתרככים וגבינת הקממבר נמסה. מצננים 5 דקות.
6
מפזרים עלי רוקט, חותכים ומגישים מייד.